Video : Tipsbladet
Superliga

Malmö FF-dansker udelukker ikke AaB-retur

Lasse Nielsen vil ikke afvise, at han en dag vender hjem til AaB

Det er snart seks år siden, at Lasse Nielsen skiftede AaB og Superligaen ud med NEC Nijmegen og den hollandske Eredivisie. Siden har forsvarsspillerens karriere ført ham forbi KAA Gent i Belgien, inden han havnede i Malmö FF.

Læs også:Danske profiler er tvivlsomme til Malmös første guldkamp

Lasse Nielsen var udtaget til Danmarks venskabskamp mod Luxembourg tirsdag aften, som blev spillet Aalborg. Han fortalte, at han godt kunne se sig selv i AaB igen.

- Jeg har lært i fodbold, at man aldrig skal sige aldrig. I hvert eneste transfervindue sker der virkelig meget. Og selv, hvis jeg sagde, at jeg ville, så er det ikke sikkert, at det er nok, for det afhænger også af tidspunktet, og hvad AaB har brug for. Så jeg vil ikke sige, at det ikke sker, men jeg vil heller ikke stå og love, at det sker, siger han til Nordjyske.

Læs også:Hareide ændrer truppen: AaB-spiller blandt de efterudtagede

Forsvarsspilleren fortæller desuden, at han nærmest er blevet større AaB-fan siden sit skifte væk fra klubben, og at han ser holdets kampe så ofte som muligt. Lasse Nielsen nåede at spille 173 kampe for AaB, hvor han scorede 10 mål for klubben. Forsvarsspilleren har repræsenteret Malmö FF de sidste tre år.

Læs også:Dansk Malmö-profil: Jeg er vild med Ståles retorik

Læs også:Uheldig selvmåls-dansker er utilfreds: FCK skaber ikke en chance

Læs også:Malmö-dansker: FCK var tandløse