Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-bomber ser muligheder i Hedlund-samarbejde

Samuel Mraz er parat til at danne makkerpar med Simon Hedlund, hvis det skulle komme på tale. Han tror på et godt samarbejde mellem de to.

Brøndby IF er uden Kamil Wilczek, når de på mandag drager til Silkeborg for at spille imod Kent Nielsens tropper. 

Anførerens fravær betyder, at vi formentlig kan forvente en ny konstellation i angrebet, hvor Samuel Mraz og Simon Hedlund umiddelbart kan komme til at danne makkerpar. 

Og det vil ikke være nogen dum idé, hvis man spørger førstnævnte. Han er nemlig sikker på, at han kan få et godt samarbejde op at køre med Simon Hedlund. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvad kan Brøndby uden Kamil Wilczek?

- Min opgave er at være klar og forberedt til kampen. Så må vi se, hvilken kombination Coach (red. Niels Frederiksen) vælger i angrebet. Den nye formation fungerer rigtig fint lige nu, men vi er meget fleksible og kan sagtens spille flere forskellige systemer eller med andre positioner og løbemønstre, siger han.

- Jeg ville have det fint ved siden af Simon Hedlund, fordi han åbner en masse plads med sine løb, så jeg tror, at vi ville have et godt samarbejde, men vi må se, hvordan vi gør det på mandag, siger han ifølge klubbens hjemmeside. 

Yderligere spår Samuel Mraz en hård kamp mod Silkeborg, som han tror vil gå til kampen med en ekstra motivation efter Brøndbys pokal-exit i onsdags. 

Læs også:Brøndby-chok efter nederlag: Frygter stjerneangriber skadet

- Det bliver en hård kamp på mandag, og de vil helt sikkert bruge vores nederlag i onsdags som motivation, men det skal vi også. Vi skal ud og vise attitude - vi skal fortsætte, hvor vi slap i ligaen, siger han. 

Silkeborg og Brøndby spiller mandag aften med kampstart kl. 19.00. 

Læs også:Stor bét for Brøndby: Midtbanemotor skal opereres efter slem skade

Læs også:Brøndby-angriber har tanket selvtillid

Læs også:Brøndbys nye lejesvend på tavlen i reservesejr