Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Tvivlsomt straffespark fik AGF tilbage på sporet

Hvem var bedst og værst i kampen mellem FC Nordsjælland og AGF?

FC Nordsjælland - AGF 0-1 (0-0)
0-1 Patrick Mortensen 80'

Kampens bedste

FC Nordsjælland:
Isaac Atanga var en af de farligste spillere for FC Nordsjælland, der dog havde svært ved at skabe chancer mod AGF. Hans hurtighed gav AGF problemer flere gange, men afslutningerne manglede. Nicolai Larsen stod også en fin kamp for hjemmeholdet. Han havde en stor redning på et hårdt skud fra Casper Højer. 

AGF: Mustapha Bundu har været AGF's farligste offensive våben i denne sæson, og i Farum var han også flere gange tæt på at score for gæsterne. Han havde en fremragende aktion i første halvleg, hvor han driblede flere mand, men hvor afslutningen manglede. Casper Højer havde også en glimrende kamp offensivt. Han havde et spark på overliggeren, og han kom med flere fine indlæg.

Kampens værste:
Abdul Mumin startede kampen godt, hvor han havde fint styr på AGF's offensive spillere, men i slutningen af kampen gik han ned i niveau. Håbløse boldtab og ti minutter før tid gik han for voldsomt ind i en duel med Mustapha Bunda, der resulterede i et straffespark. Det helt store spørgsmål er så, om Bundu egentlig var inde i straffesparsfeltet. Det så yderst tvivlsomt ud på TV-billederne. 

Kampens detalje:
Mustapha Bundu viste flot teknik flere gange i kampen. Det var ved at give et fantastisk solo-mål i første halvleg, efter han havde driblet adskillige Nordsjælland-forsvarsspillere. Desværre for AGF manglede afslutningen skarphed.