Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens-legende om comeback: Hypen har været større end forventet

Der har været mere hype om Søren Jochumsens comeback til AC Horsens, end den 43-årige keeper havde forventet, men de fleste reaktioner har været positive.

Det vakte opsigt, da AC Horsens i sidste uge kunne meddele, at klublegenden Søren Jochumsen skulle agere reservekeeper, selvom han i 2012 indstillede karrieren som professionel fodboldspiller.

Med førstevalget Michael Lansing i karantæne manglede AC Horsens dog en backup for Matej Delac, og den rolle skulle den 43-årige legende tage sig af.

Læs også:ACH-anfører efter pokalsejr: Giver energi til Silkeborg-kamp

Da Søren Jochumsen takkede ja til at vende retur til AC Horsens for en stund, havde han dog ikke regnet med, at der ville være så meget fokus på det, forklarer han til klubbens hjemmeside.

- Det har været hektisk, og hypen har været større, end jeg lige havde regnet med, men det har været sjovt og fedt at være med til træning igen. Det er gode gutter og dygtige spillere, vi har i truppen, og mon ikke det efterhånden bliver hverdag igen, nu når vi er ovre den første kamp, fortæller Søren Jochumsen og uddyber:

Læs også:Lettet "Plaffeminister": Vi må se, om jeg kan spille

- Der har overvejende været positive reaktioner, og det er jeg glad for. Der er selvfølgelig nogen, der synes, at det er lidt mærkeligt, at en 43-årige målmands skal støves af, men der har været fin opbakning hele vejen rundt. Det vigtigste for mig er, at holdet præsterer, og så bidrager jeg med det, jeg kan.

Søren Jochumsen kom ikke i aktion i weekenden mod Esbjerg fB, og han forventes heller ikke at komme i aktion mod Silkeborg IF i den kommende spillerunde. Skulle han komme i aktion, vil det dog være hans kamp nummer 525 for klubben.

Læs også:Optakt: AC Horsens - Silkeborg IF

Læs også:Horsens' 43-årige målmand: Risikoen for spilletid er ikke stor

Læs også:Han kan endnu: Se klasseredning fra 43-årige Søren Jochumsen