Slutspurt sikrede Juventus-sejr over Atalanta

Det lignede et pointtab for Juventus, men tre mål i det sidste kvarter sikrede Serie A's ubesejrede tophold endnu en sejr. Gonzalo Higuaín var involveret i alle tre mål

Juventus cruiser igen-igen mod det italienske mesterskab, og lørdag var de på en svær opgave på udebane mod Atalanta, som kæmper for en plads i top fire. Og det lignede, at hjemmeholdet skulle tage tre overraskende point, men med en god slutspurt tog gæsterne alligevel sejren.

Allerede i første halvleg halvleg brændte Atalantas Musa Barrow et straffespark, men ti minutter efter pausen kom føringsmålet. Netop Musa Barrow stod for oplægget, da han fra højre side sendte et højt indlæg ind i feltet. Ved bagerste stolpe stod tyske Robin Gosens klar, og han kunne med et kraftigt hovedstød bringe hjemmeholdet i front.

Presset lå nu på Juventus for at afværge sæsonens første nederlag, og det lykkedes da også for Den Gamle Dame at slå tilbage. Efter 74 minutter var Gonzalo Higuaín heldig med at få afrettet sin afslutning til en udligning, og efter 82 minutter var samme Higuaín igen på pletten, da han på oplæg af Juan Cuadrado gjorde det til 2-1.

To minutter inde i dommerens tillægstid slog Juventus endegyldigt sejren fast, efter argentinske Paulo Dybala med et kort aftræk fra højre side af feltet satte bolden i det korte hjørne. Oplægget kom i øvrigt fra landsmanden Higuaín, som dermed var involveret i alle tre mål.

Med sejren er Juventus på 35 point efter 13 kampe med fire point ned til Inter på andenpladsen. Inter har dog spillet en kamp færre. Atalanta er på sjettepladsen med to point op til Cagliari på den fjerdeplads, som giver adgang til Champions League. Også Cagliari mangler dog at spille i denne runde.