Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE tvunget til ændringer: Forsvarsprofil er blevet skadet

Patrick Banggaard er blevet skadet og misser SønderjyskE's sidste kamp i efteråret, afslører Glen Riddersholm.

For første gang i mere end to måneder vandt SønderjyskE en Superliga-kamp, da de i den seneste weekend besejrede Esbjerg fB, og krisen i den sønderjyske klub blev midlertidig afblæst.

Søndag skal Glen Riddersholms mandskab igen i aktion, når de møder AC Horsens, og selvom man som regel siger never change a winning team, bliver SønderjyskE-træneren tvunget til at foretage et par ændringer i sin startopstilling.

Forsvarsprofilen Patrick Banggaard har pådraget sig en skade, fortæller Glen Riddersholm ifølge SønderjyskE’s hjemmeside. Derudover er topscorer Christian ”Greko” Jakobsen også i karantæne.

- Vi har nogle udfordringer, vi skal have løst til kampen. Patrick Banggaard er blevet skadet, så vi skal finde en ny konstellation i forsvaret, og Christian ”Greko” Jakobsen har karantæne, og han har været en offensiv profil for os her i efteråret, siger Glen Riddersholm.

Læs også:Skiftede for at spille, men spiller aldrig: Man sidder og gejler sig selv op

SønderjyskE håber, at de alligevel kan slutte efterårssæsonen stærkt af, når AC Horsens er modstanderen. Sejren over Esbjerg fB i den seneste spillerunde har også givet fornyet tro på tingene.

- Vi møder et hold, der er stærkt på hjemmebane, og som senest slog OB hjemme, og de er svære og bøvlet at spille imod, men forhåbentligt kan vi kopiere noget af det, der sikrede os en 1-0-sejr i Horsens i foråret. Det er et dygtigt hjemmehold, der lægger et godt pres på standarder, og der har vi samtidig selv nogle procenter, der skal lægges på for at stå imod. Sejren over Esbjerg har givet en fornyet tro på tingene, og vi tager til Horsens for at slutte godt af med en sejr, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE er aktuelt nummer 10 i Superligaen med 22 point. Det samme antal point har AC Horsens, der er nummer 11.

Læs også:Efterårets Profil: Sviatchenko fik top-point fra konkurrenterne

Læs også:Avis: Her er AaB's nye sportschef