Video : Tipsbladet
Superliga

Fischer gør status: Føler mig meget stærkere end i starten af sæsonen

FCK-stjernen har i efteråret kæmpet med at finde sit niveau, men ifølge ham selv er det stille og roligt kommet med tiden, og han mener, at det har set langt bedre ud i de seneste kampe i forhold til starten af sæsonen.

Viktor Fischer forventer meget af sig selv. Sådan har det altid været. 

Derfor har efterårssæsonen også budt på flere skuffelser for den 25-årige kantspiller, da han i store perioder døjede med at finde det ekstraordinære niveau, vi ved, han besidder. 

Læs også:Superligaens bedste: FCM og Wilczek slutter årtiet på toppen

Hans første Superliga-mål i denne sæson kom først i derby-sejren over Brøndby den 01. december, hvor han så til gengæld lavede to mål, som afgjorde kampen til løvernes fordel. 

Og Viktor Fischer selv er da heller ikke i tvivl. Ifølge ham har niveauet har været langt bedre mod slutningen af efterårssæsonen, og derfor er han også optimistisk, når han ser frem mod foråret. 

Læs også:FCK-profil: FC Midtjylland er kneben mesterskabsfavorit

- Jeg er meget optimistisk for det forår, der kommer. Jeg føler mig meget stærkere end i starten af sæsonen, og jeg føler, at jeg bidrager med meget mere. Jeg føler også, at jeg har meget mere overskud til at hjælpe holdet, siger han ifølge BT

FC København overvintrer på andenpladsen i Superligaen, hvorfra de har fire point op til FC Midtjylland. Dermed kan Viktor Fischer og resten af FCK-mandskabet se frem til at jagte ulvene i foråret, mens der også venter to spændende kampe mod skotske Celtic i Europa League-ottendedelsfinalerne. 

Læs også:Fischer jubler over comebacksejr: En af vores bedste kampe

Læs også:FC København dukker OB og æder af FCM-forspring

Læs også:Fischer roser Solbakken: Det har været en kæmpe fordel for mig