Video : Tipsbladet
Ligue 1

Nice med positivt nyt om skadet Dolberg: Han har ikke brækket foden

Den franske klub frygtede, at angriber Kasper Dolberg havde brækket foden. Men det har han ikke, melder klubben nu ud, og dermed lader det til kun at blive en kort pause.

Han har scoret fem gange for OGC Nice i indeværende sæson, og han har således fået en ganske fin start på sin nye tilværelse i fransk fodbold, danske Kasper Dolberg.

Den 22-årige angriber er det klare førstevalg i angrebet hos OGC Nice, men han er tvivlsom til lørdagens opgør mod Toulouse.

Læs også:Patrick Viera: Kasper Dolberg tvivlsom til Toulouse-opgør

Danskeren fik et slag på foden under træning, og derfor er det ikke sikkert, at han spiller kampen i Ligue 1.

Heldigvis for Dolberg og Nice er der godt nyt, for klubben var faktisk bekymret for, at danskeren havde brækket noget i sin fod, men tests, der blev foretaget torsdag, har vist, at han har undgået fraktur, og dermed vil det være en kort periode, han er ude, hvis han altså i det hele taget er ude. Det skriver den franske klub på sin hjemmeside.

Læs også:Durmisi jubler over skifte: Målet er en ny Nice-kontrakt til sommer

Kasper Dolbergs klub ligger før opgøret mod Toulouse nummer 14 i Ligue 1 med 24 point, men det er tæt mellem midterholdene i rækken. Derfor er der også bare tre point op til Reims på sjettepladsen.

Nice spillede senest 0-0 ude mod Brest.

Dolberg har fået dansk holdkammerat i form af Riza Durmisi, der er lejet i italienske SS Lazio og fra 1. januar kan begynde at spille kampe for klubben, der er trænet af den franske legende Patrick Vieira.

Læs også:Neymar, Mbappé og Joachim A. på ugens hold i Frankrig

Læs også:Patrick Vieira om Riza Durmisi: Det er en god nyhed

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - Randers FC