Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Lauridsen og Conboy bytter klub

Esbjerg og Randers FC har netop annonceret, at de to klubber bytter venstrebacks. Således skifter Kevin Conboy fra Randers FC til Esbjerg, mens Jesper Lauridsen ryger den anden vej.

Det er meget sjældent, at to Superliga-klubber bytter spillere internt, men det sker altså netop nu. 

Esbjerg og Randers FC er nemlig blevet enige om en aftale, der betyder, at Kevin Conboy skifter fra Randers FC til Esbjerg, mens Jesper Lauridsen ryger den anden vej. 

Kevin Conboy, der spillede professionel fodbold i Esbjerg mellem 2008 og 2012 inden skiftet til hollandske NEC Nijmegen, er blevet udstyret med en kontrakt, der løber indtil sommeren 2022. 

Læs også:Superligaens bedste: FCM og Wilczek slutter årtiet på toppen

Det glæder klubbens sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen. 

- Med Kevin Conboy får vi en dygtig og erfaren spiller med en god mentalitet, og vi er overbeviste om, at han bliver vigtig for EfB på både kort og lang sigt. Både defensivt og offensivt kommer han til at tilføre vores spil en ekstra dimension, og så er det et plus, at han i forvejen kender klubben særdeles godt, fortæller Jacobsen til Esbjerg fB's officielle hjemmeside

Hos Randers FC glæder man sig også at have fået Jesper Lauridsen i folden. 

Læs også:Superligaens bedste: Robert Skov var suveræn

- Jesper er en virkelig dygtig og ambitiøs spiller, som har en masse erfaring, men stadig er sulten efter at spille fodbold. Han er i sin bedste fodboldalder og passer rigtig godt til den måde, vi gerne vil spille fodbold på og så besidder han de værdier, som Randers FC også står for, fortæller Randers FC's sportslige og kommercielle dirketør, Søren Pedersen, om 28-årige Lauridsen, til Randers' egen hjemmeside. 

Randers oplyser, at Lauridsen har fået en 3,5-årig kontrakt.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub