Video : Tipsbladet
Generelle

Stolt Thomas Frank efter Leicester-nederlag: Vi kunne have vundet

Thomas Frank var stolt med sit holds præstation mod Leicester i FA Cup'en i dag, selvom det blev til et 1-0-nederlag.

Brentford blev i dag slået ud af FA Cup'en, da de tabte 1-0 til Premier Leagues nummer tre, Leicester. Thomas Frank havde tre danskere med i startopstillingen til kampen, nemlig Emiliano Marcondes, Mads Roerslev og Luka Racic. 

Den 46-årige Brentford-manager var på trods af nederlaget ganske fortrøstningsfuld efter kampen. 

Læs også:Rasmus Ankersen: Championship er den mest uretfærdige liga i verden

- Først og fremmest, må jeg sige, at jeg er stolt af holdet, især med den præstation, de leverede i dag. Vi kom bagud 1-0 efter 4 minutter efter lidt Premier League-genialitet, med en smuk aflevering. Måske skulle vi have gjort det bedre i boksen, men efter målet lagde vi så meget intensitet og arbejde ind i kampen. Men vi var også modige på bolden, vi ville gerne spille med, og presse højt, lød det fra Thomas Frank til klubbens hjemmeside. 

- Vi gjorde alt det, vi gerne vil i Brentford Football Club. Så jeg er meget tilfreds med den anden halvleg - og ærligt talt, kunne vi have fået uafgjort og nok også have vundet kampen. Så jeg er meget stolt af drengene. 

Læs også:Christian Nørgaard imponeret af Brentford: Mere end et springbræt

Brentford kan således fokusere deres kræfter på Championship nu, hvor Thomas Franks tropper ligger lunt i svinget, i forhold til oprykning til Premier League. 

Læs også:Efter Thomas Frank-forlængelse: Brian Riemer forlænger i Brentford

Læs også:Thomas Frank ikke begejstret efter pointdeling: Vi ville have tre point

Læs også:Avis: Brentford dropper Emre Mor