Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-træner hylder nyindkøb: Jeg har selv uddannet ham

Peter Sørensen har stor tiltro til Simon Skou Jakobsen, som han selv trænede i sin tre år i Silkeborg IF.

Hobro IK havde brug for en midtstopper, efter både Anel Ahmedhodzic og Frans Dhia Putros forlod klubben, og det fandt de i en gammel kending. I hvert fald for cheftræner Peter Sørensen, der over for Nordjyske roser sin tidligere elev Simon Skou Jakobsen.

Sørensen trænede Jakobsen i sine tre år i Silkeborg IF, så han ved, hvad han får. Og det er, hvis man skal tro trænerens egne ord, noget af det, som Hobro har manglet, siden de to førnævnte stoppere forsvandt.

Læs også:Officielt: Hobro henter viceanfører i Silkeborg

- Simon har nogle menneskelige kvaliteter, som vi kan bruge. Han besidder nogle lederegenskaber, der er vigtigt for et fodboldhold, men han er også en dygtig fodboldspiller, som jeg selv har været med til at uddanne, siger Peter Sørensen til Nordjyske.

Simon Skou Jakobsen var 24 år gammel, da han fik Peter Sørensen som træner, og noget tyder på, at respekten er gensidig. I forbindelse med sin skifte mandag sagde han:

Læs også:Simon Jakobsen er fortid i SIF: Hobro er det rigtige for mig

- Jeg er rigtig glad for at skifte til Hobro IK, og jeg er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige valg for mig. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, hvor der er nogle værdier, som passer rigtig godt til mig. Derudover kender jeg jo Peter Sørensen rigtig godt, og vi har et rigtig godt forhold til hinanden både menneskeligt og sportsligt.

Den nu 29-årige Jakobsen havde første arbejdsdag i Hobro i går. Her mødte hans nye hold AC Horsens i en træningskamp, som Hobro vandt 4-2. Simon Skou Jakobsen så hele opgøret fra bænken. I midterforsvaret spillede Brandon Onkony og Rasmus Minor.

Læs også:Kirkevold og Sabbi lynede i Hobro-sejr over AC Horsens

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub