Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Valencia tager point hjemme

Vi mener ikke Atletico skal være favoritter ude mod Valencia, der er meget stærke hjemme.

Spilstop 21.00
Valencia - Atletico Madrid 1X
Odds 1,64 hos Bet365

Spilstop 20.30
Dortmund - Frankfurt, begge hold scorer
Odds 1,63 hos Bet365

Samlet Odds: 2,67 hos Bet365

Der er kamp i Valencia, hvor værterne tager imod Atletico Madrid. Et opgør mellem to hold lige under den absolutte top. Begge mandskaber kan som højest nå bronzemedaljerne. 
Gæsterne har reelt ikke haft nogen god sæson og har generelt skuffet. Offensivt er det slet ikke blevet som forventet, mens defensiven faktisk er mere sårbar end nogensinde under Simeone. Den er dog stadig god, men ikke en mur som tidligere.

Valencia er notorisk gode hjemme. 26 point ud af 36 mulige er godkendt. Med et fanatisk publikum og en direkte spillestil er de svære at have med at gøre på Mestella. Der er to point mellem holdene.

Begge hold har tre spillere ude. I kraft af udebane forstår vi ikke hvorfor Atletico skal være favoritter her. Det bør Valencia efter vores mening.

Det er svært at forestille sig hvordan at Dortmund og Frankfurt ikke får scoret i aften. Begge hold scorer mål på samlebånd, og lukker selv rigtig mange mål ind. Begge har en kompromisløs spillestil, der gør at denne kamp vil få massevis af farlige situationer. 1,63 på at både BVB og Frankfurt kommer på tavlen skal simpelthen prøves.