Video : Tipsbladet
Superliga

Midtjysk boost: Angriber og venstre back kommer i aktion for reserveholdet

Superligaens tophold, FC Midtjylland, har tirsdag eftermiddag både Sory Kaba og Marc Dal Hende tilbage, når der er reserveholdsfodbold mod SønderjyskE.

Efter sejre i de første to kampe i foråret står FC Midtjylland ikke just og mangler både Marc Dal Hende og Sory Kaba, men ikke desto mindre kan klubben tirsdag rulle de to dygtige førsteholdsspillere ud, når der venter reserveholdsfodbold mod SønderjyskE.

Opgøret spilles i Haderslev, og her er Marc Dal Hende altså tilbage, efter han sad ude det meste af efteråret med en skade, mens Sory Kaba, der missede det meste af opstarten til den nye sæson med en skade, også er at finde i truppen.

Læs også:FC Midtjylland-trup udtaget: Småskadet Paulinho er med

Begge ventes at komme i kamp for det reservehold, der i øvrigt også tæller meget stærke navne som Mikkel Andersen, Dion Cools, Rasmus Nicolaisen, Mikael Anderson og Ronnie Schwartz.

Dal Hende og Kaba er stadig et stykke fra topformen, men med deltagelsen på reserveholdet er de ikke langt fra at kunne konkurrere om pladserne på henholdsvis venstre back og som frontangriber.

Læs også:FCM uden flere profiler mod Lyngby – 17-årig kan debutere

Dermed øges konkurrencen på et FC Midtjylland-hold, der i forvejen er skræmmende stærkt.

Læs også:Alt om FC Midtjylland: Topholdet har lavet store indkøb i jagten på guldet

Læs også:FCM mod Fellaini: Priske sender nyerhvervelser i kamp fra start

Læs også:FCM-profil er tilbage: Man finder ud af, hvor fedt et job man har