Video : Tipsbladet
Landshold

Landstræner går to millioner kroner ned i løn

Den engelske landstræner Gareth Southgate er en af mange i det engelske fodboldforbund, der har accepteret en større løn-reduktion.

I England forhandles der fortsat på højtryk i forhold til at nå tilenighed omkring en samlet lønnedgang for alle Premier Leagues spillere, men forskellige interesser har indtil videre forhalet procenssen.

Mere effektivti er det gået hos det engelske fodboldforbund, hvor det mandag blev meddelt, at den engelske landstræner ​Gareth Southgate har acceperet en løndnedgang på 30 procent i de kommende tre måneder.

Læs også:Corona-krise i Premier League: En kattelem til CL for Manchester City?

Gareth Southgate er fodboldforbundets højestlønnede med en årsløn på omkring 25 millioner kroner, hvilket betyder, at han hen over de tre måneder kommer til at se bort fra et beløb, der kommer tæt på to millioner kroner.

FA mene at kunne tabe op mod en milliard kroner på corona-krisen, så forbundet har hilst det velkommen, at flere af forbundets tungeste løn-modtagere har accepteret en nedgang i de kommende måneder. Det gælder flere administrative chefer og også kvinde-landstræner Phil Neville.

Læs også:Avis: Jadon Sancho tæt på Manchester United

Læs også:Pep Guardiola har mistet sin mor: Død af coronavirus

Læs også:Anderlecht kæmper stadig for at komme af med Bubacarr Sanneh

Læs også:Aviser: Streamingtjeneste vil tilbageholde betalinger til Premier League