Video : Tipsbladet
Generelle

Russisk liga genoptages i juni med tætpakket program

I juni vil bolden også rulle i den russiske liga.

Fodbold-Europa er begyndt at åbne igen efter coronakrisen, og den russiske liga bliver den næste i en lang række ligaer, der præsenterer genstartsplaner.

Den russiske Premier League meddeler således på sin hjemmeside, at sæsonen genoptages den 21. juni. Samtidig oplyser de, at de håber at få afviklet sæsonen inden den 22. juli, hvorfor der vil blive spillet fire midtugerunder. Der venter med andre ord et hårdt program for de russiske klubber.

Læs også:Corona-krise: Glem alt om spillerkøb - presset kan vokse i AaB

Rusland har også valgt at tage regelændringen, der gør det muligt for hvert hold at foretage fem udskiftninger per kamp, i brug, lyder det fra pressemeddelelsen.

Der vil også være ændringer i forbindelse med op- og nedrykning. Som regel rykker to hold ud af rækken, mens to skal møde hold fra 1. division i et slutspil om en plads i den russiske Premier League. I år vil der kun være direkte op- og nedrykning, hvorfor playoff-kampene droppes.

Endnu er spillerne dog ikke vendt tilbage til træningsbanen, da der stadig diskuteres protokoller med myndighederne.

Den russiske liga toppes efter 22 runder af Zenit St. Petersborg, der har ni point ned til Lokomotiv Moskva og FC Krasnodar på henholdsvis anden- og tredjepladsen. 

I den russiske liga spiller danske Oliver Abildgaard for Rubin Kazan. Younes Namli er i øjeblikket udlejet fra FC Krasnodar til amerikanske Colorado.

Læs også:Kendt dansk Newcastle-fan: Der findes ikke mange ejere, der er værre

Læs også:Corona-timeout: Forfatter kravlede op i lystmast for at se Real Madrid

Læs også:Corona-timeout: Sundhedsministeren skrev hyldestsang til hjerteklubben