Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Her er hændelsen i AaB-kamp, der undersøges af politiet

Ifølge Ekstra Bladet er det et gult kort til Jores Okore, der undersøges nærmere af Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi undersøger netop nu en sag om mulig matchfixing. Det har politiet gjort siden februar, og AaB bekræfter, at der er en undersøgelse i gang.

Bold.dk kunne fortælle, at det drejer sig om opgøret mellem AaB og OB, og nu forlyder det i Ekstra Bladet, at det er et gult kort til AaB-stopper Jores Okore, der undersøges.

Avisen fortæller, at det gule kort, som AaB-stopper Jores Okore modtog i dommer Sandi Putros' tredje minut af tillægstiden, undersøges nærmere, fordi der var stor spilaktivitet på netop et gult kort til Okore i kampen, ligesom det var et voldsomt frispark. Det skulle være Okores første frispark i kampen - et hårdt et begået på Oliver Lund.

Se frisparket i afspilleren øverst.

Læs også:Fakta: Det siger reglerne om matchfixing

Ekstra Bladet skriver, at der var flere bookmakere, der oplevede stor spilaktivitet på, at Jores Okore skulle modtage en advarsel i netop denne kamp, og at spil på dette blev lukket flere steder, simpelthen fordi det blev spillet på så meget.

Jores Okore har ikke udtalt sig om sagen - tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra AaB'eren - og AaB har gjort det klart, at man ikke ønsker at sige mere om sagen. Af pressemeddelelsen fra AaB fremgår det, at ingen er sigtet i sagen, der dog fortsat undersøges.

I pressemeddelelsen fra AaB lyder det blandt andet:

Læs også:Medie: AaB-OB undersøges for matchfixing - her er highlights fra kampen

- Sagen drejer sig om et tilfælde, hvor der i efteråret 2019 skulle være sket en specifik forseelse i forbindelse med en kamp i 3F Superligaen.

AaB vandt kampen med 1-0 på et straffespark sat ind af Lucas Andersen.

Superligaen vender tilbage om lidt mere end en uge.

Læs også:Nordjyllands Politi efterforsker sag om mulig matchfixing i Superligaen

Læs også:Christian Lønstrup og FC Roskilde mødes i retten i dag

Læs også:Ny rapport: Matchfixing er udbredt i Sverige