Sæt dig godt til rette og nyd de to flotte mål fra FC Nordsjællands side fredag aften.

Det blev til to scoringer, da FC Nordsjælland gæstede Jysk Park i Silkeborg, som sikrede dem en sejr på 2-0. Det var dog to scoringer, som var på meget højt niveau fra nordsjællændernes side.

Først var det Magnus Kofod Andersen, som i fraværet af bænkede Mikkel Damsgaard skulle tage sig af et frispark midtvejs i første halvleg. Her blev det sendt afsted på helt forunderlig vis, som kom bag på alle inklusiv Silkeborg-målmand Romo.

Kampen fik endnu en lækker basse kort før pausen, da 18-årige Kamaldeen Sulemana kørte rundt med Silkeborg-defensiven og lagde bolden køligt over i det fjerne hjørne til 2-0.

Du kan se højdepunkterne fra kampen øverst i artiklen.