• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Kian Hansen stolt af FC Nordsjællands evner til at forsvare sig

Foto: Getty Images

FC Nordsjællands Kian Hansen mener, at holdet er blevet markant bedre til at forsvare sig efter sejren på 2-0 over Silkeborg.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland tog fredag aften et stort skridt mod at sikre sig en plads i top seks i Superligaen, som giver dem adgang til mesterskabsspillet. Det skete efter en 2-0-sejr over Silkeborg på udebane.

En af de mere rutinerede spillere på holdet er Kian Hansen, som kom til klubben i begyndelsen af denne sæson, og han var meget stolt over, hvordan det ellers unge FCN-mandskab klarede sig i kampen i et interview med TV3 Sport.

Læs også:Frederik Alves: Frustreret over manglende kvalitet

- Jeg ved, hvor dygtige de her drenge er, og vi er blevet markant bedre til at forsvare os. Det synes jeg også, at vi ser i dag. Vi giver vel egentlig kun den sidste chance væk. Så kæmpe cadeau, og jeg stoler på alle mine holdkammerater, siger Kian Hansen.

Derudover havde han i det hele taget en god fornemmelse i langt det meste af kampen, hvor det kun var i den sidste del, hvor der kom lidt ridser i lakken, mener centerforsvareren.

Læs også:FC Nordsjælland sænker Silkeborg med kanonkasser

- Jeg synes faktisk, at vi spiller en rigtig fin kamp i 70 minutter. Vi kombinerer, som vi skal og holder fast i kuglen og lader dem løbe. Vi ved, hvor gode Silkeborg egentlig er til at spille, og vi undgår, at vi kommer til at løbe efter dem, siger han og fortsætter:

- I de sidste 20 minutter synes jeg, at vi mister lidt for mange bolde og for mange omstillinger. Men alt i alt var det en rigtig fin kamp, lyder det fra Kian Hansen.

FC Nordsjælland mangler nu én kamp af grundspillet, hvor de i øjeblikket er på tredjepladsen i Superligaen med seks point ned til Randers på syvendepladsen, som har en kamp i hånden.

Læs også:Bedst og værst: Uforglemmeligt frisparksmål sendte FCN mod sejr

Læs også:LIVE: Minut for minut - Sådan gik det da FC Nordsjælland slog Silkeborg

Læs også:Silkeborg bekræfter: Offensivspiller er på vej væk