Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-spiller imponerer sportschef: Gid alle var som ham

Hans Jørgen Haysen letter på hatten for forsvarsspilleren Joao Pereira, der pludselig er inde i varmen igen i SønderjyskE.

Der var nok mange, der havde glemt navnet Joao Pereira, men den seneste uges tid er portugiseren for alvor stemplet ind igen.

For en uge siden startede han inde for SønderjyskE på Brøndby Stadion, og det var hans første kamp i halvandet år. Søndag fik han genvalg i startopstillingen mod Silkeborg IF, og her kvitterede Joao Pereira med et fremragende langskudsmål.

Forsvarsspilleren vendte tilbage til SønderjyskE i 2018 efter en afstikker til OB, men siden han han blot spillet fre kampe, og det er ikke på grund af skader. Joao Pereira har ganske enkelt ikke været fundet god nok, og SønderjyskE har længe forsøgt at afsætte ham.

Læs også:Spillerne har sendt EfB på trænerjagt: Her er tre bud på Lars Olsens afløser

Nu er han pludselig tilbage i rampelyset.

- Jeg er meget imponeret, og jeg har den største respekt for ham. Hvis alle agerede som ham i perioder, hvor de har det vanskeligt, så ville jeg være lykkelig som sportschef. Han har hele tiden haft hjertet på rette sted. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi i et par vinduer har forsøgt at finde en ny klub til ham, så jeg må bøje mig for hans indstilling til tingene, siger Hans Jørgen Haysen, sportschef i SønderjyskE, til tipsbladet.dk.

Sportschefen nød som alle andre Joao Pereiras perle i 2-2-kampen mod Silkeborg IF.

Læs også:Avis: Ung midtbanemand er færdig i FC København

- Det betød rigtig meget for ham, og man kunne se, at det også betød noget for alle andre. Det var et mål, der virkelig blev fejret, og det viser jo også, at alle har den største respekt for Joao. Det har jo til tider været omsonst at tro, at han ville spille flere kampe, men han har kæmpet sig flot tilbage, siger Haysen.

Joao Pererias kontrakt med SønderjyskE udløber efter denne sæson. Er han ligefrem i spil til en kontraktforlængelse?

- Lad os nu lige tage en ting ad gangen. Der er stadig et stykke tilbage af sæsonen, og det er trods alt ikke kun to kampe, der afgør tingene. Desuden er det jo ikke kun op til os. Det kan være, han har andre planer, lyder det fra Hans Jørgen Haysen.

Joao Pereira fyldte 30 år i sidste måned. Han blev hentet til dansk fodbold i 2013 af FC Nordsjælland. 

Læs også:De indbyrdes regnskab: FCM topper, AaB skraber bunden

Læs også:Superliga powerranking: Magiske Horsens og fæle skuffelser for Brøndby og EfB

Læs også:SønderjyskE rokerer for at styrke talent-setup