Video : Tipsbladet
Superliga

AaB sælger forsvarsspiller til Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har købt den unge midtstopper Anders Bærtelsen i AaB.

Anders Bærtelsen har aldrig fået sit gennembrud i AaB, og det får han heller ikke. I hvert fald ikke i denne omgang.

Den nordjyske Superliga-klub har solgt den 20-årige forsvarsspiller til naboerne fra Vendsyssel FF, hvor han har underskrevet en kontrakt for de kommende fire sæsoner.

- Anders er en ung, talentfuld stopper. Han har repræsenteret Danmark hele vejen op på ungdomslandsholdene, og har masser af international erfaring derigennem – selvfølgelig mod sin egen årgang. Desværre har han ikke rigtig fået sit gennembrud på seniorniveau endnu – noget skyldes skader, andet hård konkurrence om pladserne i AaB.

Læs også:Tidligere AaB-træner rykker til spansk fjerdedivisionsklub

- Men vi har hentet ham fordi, han er en moderne forsvarsspiller, når han har bolden, han er konstruktiv og kølig, og han har en god størrelse, så han kan fylde noget på dødbolde og i det generelle forsvarsspil. Han er en offensivt balanceret forsvarsspiller, og det er derfor, vi har hentet ham, siger cheftræner Lasse Stensgaard i en pressmeddelelse.

Den unge forsvarsspiller ser frem til at tage turen de få kilometer fra AaB til Vendsyssel FF, der spiller i NordicBet Ligaen.

- Jeg er rigtig glad for, det er lykkes at komme til Vendsyssel FF, og jeg glæder mig bare til at møde mine holdkammerater, træne og spille noget fodbold. Som spiller er jeg en spillende midtstopper, der er duelstærk, glad for at tage ansvar – både med og uden bold -, og min ambition er, at udvikle mig gennem spilletid og vinde en hel masse kampe med Vendsyssel.

Læs også:Medie: FC Midtjylland og Celta Vigo enige om Pione Sisto

- Derudover kender jeg Lasse (Stensgaard, red.) og David (Olsen, assistenttræner, red.) og har været glad for at arbejde sammen med dem, og det ser jeg frem til igen. De kender mig som spiller, og jeg ved, hvad de gerne vil have som træner, siger han.

Anders Bærtelsen nåede at notere sig for tre Superliga-kampe for AaB. 

Læs også:Avis: Bologna vil igen på rov i FC København

Læs også:Ekspert: FCM kunne have solgt Nørgaard for dobbelt så meget som Brøndby

Læs også:Göztepe-leder om Wilczeks FCK-skifte: Han er godt nok en modig mand