Video : Tipsbladet
La Liga

Avis: Celta Vigo giver Emre Mor fri til at finde ny klub

Den 23-årige kantspiller har ikke en fremtid i Celta Vigo.

Emre Mor har efter alt at dømme ikke en fremtid i Celta Vigo, og den galiciske klub vil efter sigende af med ham denne sommer.

Det skriver både La Voz de Galicia og Marca.

Læs også:Brentford henter målmandstræner med fortid i LaLiga

Ifølge Marca er den tidligere FC Nordsjælland-spiller en af fire spillere, der ikke er at finde på træningsbanen for Celta Vigo i disse dage. Emre More indgår nemlig ikke i klubbens planer for den kommende sæson og har fået fri til at søge ny klub.

Det til trods for, at han ifølge La Voz de Galicia befinder sig i byen. Han er nemlig rejst derned fra København, selvom klubben ikke har bedt ham om at møde til træning.

Læs også:Agent: Andrew Hjulsager bliver i KV Oostende

Historierne melder ikke noget om mulige bejlere, men Marca skriver, at Celta Vigo er udmærket klar over, at de må sælge den tyrkiske kantspiller med et markant tab. De købte ham for knap 100 millioner kroner, og det tror de ikke, at de kan sælge ham for igen.

Emre Mor, 23 år, kom til Celta Vigo fra Borussia Dortmund i 2017. Han har siden spillet 39 kampe for klubben, men tilbragte den seneste sæson udlejet - først til Galatasaray i Tyrkiet og derefter til Olympiakos i Grækenland.