Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-angriber overvejer klubskifte: Selvfølgelig kigger jeg også andre veje

Wessam Abou Ali forlader måske AaB i dette transfersvindue, efter klubben har hentet to nye angribere.

AaB har været en af de mest aktive klubber på transfermarkedet denne sommer, blandt andet med to nye angribere. Nu overvejer Wessam Abou Ali, om han skal blive i klubben, siger han til Nordjyske.

I de to seneste testkampe har Abou Ali fået sammenlagt ti minutters spilletid, og selv om han nåede at lægge op til et mål undervejs, var målscoreren samtidig en af hans nye konkurrenter, Timothé Nkada.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

- Jeg kan ikke komme udenom, at det er på tale, men så længe jeg er i AaB, gør jeg alt for at prøve at spille mig på holdet. I dag (lørdag, red.) kom jeg ind og lavede en assist, og det er jo fint, men selvfølgelig kigger jeg også andre veje, og det har jeg en dialog med AaB om, siger Wessam Abou Ali til Nordjyske.

Den 21-årige angriber er selv vendt tilbage til AaB denne sommer efter sin udlejning til Vendsyssel FF. Det kastede 22 kampe og 11 mål i NordicBet Ligaen af sig.

Læs også:Transferplanen: Er der flere handler i aktive AaB?

I AaB er han dog blevet mødt med fornyet konkurrence. Foruden førnævnte Nkada, som er lejet i Stade Reims, har klubben også hentet Tim Prica i Malmö FF. I forvejen rådede AaB over Tom van Weert og Kasper Kusk, der i dele af sidste sæson spillede centralt i angrebet.

Wessam Abou Ali har en enkelt testkampe tilbage til at bevise sit værd, inden Superligaen begynder igen. Det er på fredag mod OB. Første ligakamp er søndag den 13. september mod Lyngby BK.

Læs også:Rade Prica besøgte AaB før søns skifte: Vi har haft mange snakke

Læs også:AaB-boss bekræfter: Kan meget vel ske noget på transferfronten snart

Læs også:Abou Ali om fremtiden: Der er en lille dialog med AaB