Video : Tipsbladet
Serie A

Simon Kjærs direktør sigter efter Champions League med Milan

Det må meget gerne blive til en plads i top fire for Milan i den kommende sæson, men teknisk direktør Paolo Maldini tør dog ikke have det som officiel målsætning.

Simon Kjær og AC Milan sikrede sig i den seneste sæson en plads i Europa League-kvalifikationen efter en sæson i karantæne for at have overtrådt reglerne for Financial Fair Play. I næste sæson stiler den italienske storklub endnu højere.

Det slår teknisk direktør Paolo Maldini fast i et interview med Sky Sport Italia.

- Det er ikke en erklæret målsætning, hvor det er vores mål. Klubben har lavet afgørende forbedringer for at gøre vores position i rækken bedre. Det er derfor idéen, at vi skal tilbage i top fire, siger Milan-legenden og fortsætter:

Læs også:Optakt: Danmark - Belgien

- Der er meget, som kan ændre sig i løbet af næste år. Det er ikke fastlagt, at det skal være top fire, men i Milan kan man ikke lade være med at tænke på at spille med i den del af ligaen, lyder det fra Paolo Maldini.

Simon Kjær er blandt de ældste i truppen, som er forholdsvis ung, og Maldini slår da også fast, at der er nogle spillere på holdet, som er klar til at gå efter en topplacering, mens andre har brug for mere tid.

Endvidere kan Maldini fortælle, at man har sænket lønbudgettet i Milano-klubben i de seneste to år.

Læs også:Kasper Hjulmand vil give Eriksen frihed til at stråle

- Hvis vi kan få det hele til at blive til gode resultater, så har vi gjort et godt stykke arbejde i klubben, fastslår den tidligere anfører.

Simon Kjær kom til klubben i januar, hvorefter de har været blandt de klubber i Serie A, som har høstet flest point.

Læs også:Nye coronaregler: Landskampe kan blive aflyst, hvis spillere er smittet

Læs også:Zlatan Ibrahimovic er på plads i Milan

Læs også:Mikkel Damsgaard kan få Sampdoria-debut mod Juventus