Video : Tipsbladet
Superliga

Ny FCK-græker om spillestil: Skal vænne mig til måden vi spiller på

Efter kun få dage i København var græske Marios Oikonomou allerede i aktion mandag eftermiddag i træningskampen mod Lyngby.


FC København spillede mandag 2-2 mod Lyngby i en træninskamp i Slagelse.

Københavnernes nye forsvarsspiller Marios Oikonomou fik alle 90 minutter, hvor han danne makkerpar med Andreas Bjelland.

Efter kampen var det også en tydeligt mærket græker, der kunne gøre status.

Læs også:Kamil Wilczek jubler over FCK-scoring: Håber på mange flere

- Det hele er gået så stærkt! Jeg er jo lige kommet, fik underskrevet kontrakten og har nu allerede været i kamp. Jeg skal lige vænne mig til måden vi spiller forsvarsspil på, men mine holdkammerater og især Andreas (Bjelland, red.) hjælper mig meget.

- Jeg har set mange videoklip og fået forklaret, hvordan vores zoneforsvar skal virke. Det går fremad, men jeg skal selvfølgelig først lige lære det helt at kende, siger Marios Oikonomou. til klubbens hjemmeside
.

FC københavn var nede 0-2, men fik vent det til 2-2, og Marios Oikonomou erkender da også, at der gik lidt tid, før spillet begyndte at flyde.

Læs også:Dommerchef: VAR vil fungere bedre i Danmark end England

- Vi spillede to forskellige halvlege. Vi skulle lige have styr på presspillet, og vi indkasserede to nemme mål efter et par boldtab. Men vi fik rettet tingene i pausen og dæmmet bedre op for deres kontraer i 2. halvleg, og vi gjorde det meget bedre. Resultatet var ikke det vigtigste - det handlede primært om at få kampminutter i benene.

Næste gang er det alvor i Superligaen, når FC København starter den nye sæson på søndag i Odense.

- Det var ærgerligt, vi ikke vandt mod Lyngby, men der var gode ting at tage med videre. Både for mig selv og holdet. Og nu er jeg spændt på den første ligakamp på søndag, hvor vi skal have en sejr, slutter Oikonomou.



Kampen mod OB spilles søndag kl. 18.00 og vises direkte på TV3+.

Læs også:OB-stopper nedtoner oprør: Fuld tiltro til den fysiske stab

Læs også:Opblusset coronapandemi udsætter tilskuerudvidelse

Læs også:Stort Pione Sisto-interview: Mit hjerte valgte pludselig FC Midtjylland