Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Mareridt for unge Prica - drøm for Lyngby-målmand

Kampen mellem Lyngby og AaB endte med 0-0. Vi har zoomet ind på opgøret her.

Lyngby Boldklub - AaB 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

Lyngby Boldklub:
Thomas Mikkelsen var en mur, og det var ham, som i høj grad var medvirkende til, at AaB'erne havde svært ved at finde vejen til netmaskerne. Flere gange var AaB'erne farlige, hvor det altså endte med at Lyngby-keeperen ødelagde det hele for dem.

Læs også:Har hentet fem udlændinge: AaB leder efter yderligere forstærkning

Eksempelvis diskede Mikkelsen op med en klasseredning efter godt en times, da AaB's Pedro Ferreira kom frem til en stor chance, hvor han kom ud som en anden håndboldmålmand og snuppede forsøget. Derudover kan Kasper Kusk også se tilbage på sin store chance i første halvleg, hvor Lyngby-keeperen storspillede.

AaB:
Der var flere gode indsatser på AaB-mandskabet, som i store dele af kampen - og særligt lige inden udvisningen - var i klart overtag. Det var blandt andre en spiller som Iver Fossums skyld, som havde en rigtig god dag på kontoret - dog uden at der kom mål ud af det.

Det gjorde sig også gældende for Kasper Kusk, som var på et højere niveau end tilfældet var for ham i foråret. Endvidere var han uheldig med ikke at få scoret i første halvleg på kampens måske største chance.

Læs også:AaB-chef glæder sig over angribere: De ser skarpe ud

Kampens værste:
Tim Prica havde ikke været på banen i mange minutter, inden han fik et mareridt af en debut for AaB. På en Lyngby-omstilling kastede han sig frem mod de kongeblås Marcel Rømer bagfra og fik uden videre direkte rødt kort. Det var muligvis det værste han kunne gøre for sin nye klub.

Kampens detalje:
Forventningerne til Tim Prica var allerede høje, da han kom til klubben som søn af AaB-legenden Rade Prica. Samtidig har han scoret godt med mål i opstarten, som bare har fået troen på ham til at blive større. Dog gik der kun 13 minutter af unge Pricas Superliga-debut fra han blev skiftet ind til han fik rødt kort.

Læs også:AaB rejser til Lyngby uden vigtige profiler

Læs også:Jacob Friis glæder sig over internationalt mix i AaB

Læs også:AaB-træner: Mon ikke, man får noget nyt at se i startopstillingen