Video : Tipsbladet
Champions League

Slavia-anfører om FCM-kamp: Det var som til en begravelse

Jan Boril begræder, at der ikke kunne komme fans ind til Slavia Prags Champions League-playoffkamp mod FC Midtjylland.

Normalt ville der være fyldte tribuner, når Slavia Prag spiller en afgørende kamp om at komme i Europa Leagues gruppespil. Men tirsdag aften mod FC Midtjylland var tribuerne så tomme, at de gav genlyd, når spillere og trænere råbte.

Det ærgrer Slavia-anfører Jan Boril. Han mener, at holdet godt kunne have brugt tilskuernes hjælp i opgøret, der endte 0-0 og dermed gav de danske gæster et fint udgangspunkt forud for returkampen om en uge.

Læs også:Steinlein godkender FCM-indsatsen: Drengene er skuffede

- Det var en dårlig følelse, for vi er vant til fuldt hus. Det er en fodboldhelligdag, og atmosfæren er altid utrolig. Fansene vil gerne hjælpe os. Det var som til en begravelse. Det var skidt. Jeg kunne overhovedet ikke lide det, og jeg håber, det bliver bedre i de kommende måneder, siger Jan Boril til Slavia Prags hjemmeside.

Der er dog desværre ikke meget, der tyder på, at UEFA tillader fans til europæiske kampe foreløbig. Mange steder i Europa er coronasmitten på vej op igen, og Super Cup-kampen torsdag aften er udsat for omfattende kritik, fordi der bliver lukket 20.000 tilskuere ind.

Læs også:Sviatchenko ærgrer sig over missede muligheder: Mangler koldblodighed

Kampen skal spilles på Puskas Arena i Budapest, og selv om de 20.000 kun svarer til godt 30 procent af kapaciteten, er fodboldledere og politikere bekymret for, om opgøret ender med at som en såkaldt superspreder.

- Jeg får virkelig ondt i maven, når jeg tænker på Super Cup-finalen, siger Markus Söder, der er ministerpræsident i Bayern, til Frankfurter Allgemeine.

Bayern München og Sevilla mødes i Super Cuppen torsdag aften. Slavia Prag spiller returopgør mod FC Midtjylland onsdag i næste uge.

Læs også:FCM tager et stort skridt i afgørende kampe i CL-kvalifikation

Læs også:Karakterer: Stor mandfolkeindsats af FC Midtjylland

Læs også:LIVE: Sådan gik det minut for minut da Slavia havde besøg af FCM