Video : Tipsbladet
Europa League

Tomasson sætter spiller på plads: Fortjener en lussing

Humøret var højt på pressemødet forud for Malmö FF's Europa League-kvalifikationskamp mod Granada.

Torsdag står Malmö FF og Jon Dahl Tomasson over for den spanske La Liga-klub Granada i Europa League-kvalifikationen, der blandt andet har den tidligere Real Madrid, Valencia og Tottenham-angriber, Roberto Soldado i truppen.

Det er dog ikke noget, de frygter i den svenske klub, og efter den forrige Europa League-kvalifikationskamp mod Lokomotiva Zagreb blev Malmö FF's forsvarsspiller Anel Ahmedhodzic spurgt, hvordan han så frem til mødet med den forhenværende stjerneangriber.

Den 21-årige forsvarsspiller svarede prompte, at Soldado 'var gammel' og lod forstå, at han er langt fra fordums styrke.

Læs også:Superliga-nedrykker lejer endnu en spiller af Jon Dahl Tomasson

Da Jon Dahl blev fortalt om svaret fra sin forsvarsspiller, svarede han:

- Han fortjener en lussing, lød det efterfulgt af en latter, inden han udtalte sin respekt for den tidligere spanske landsholdsspiller.

- Soldado er en god spiller, det er vi klar over. Han har scoret mange mål i La Liga og er god til at løbe. Sikker på, han er lidt ældre nu, men han er stadig vigtig for holdet og har også en god sæson bag sig.

Læs også:Jon Dahl og Malmö videre i Europa League - Søren Rieks brillerede

Hovedpersonen selv anerkender, at han ikke just er en vårharre mere, men det bekymrer ham nu heller ikke.

- Det er rigtigt, at jeg er blevet lidt ældre, men det er ikke det, der spiller den største rolle i fodbold, men det er kvaliteten, det handler omsagde den i dag den 35-årige Soldado på pressemødet.

Læs også:Tomasson må undvære dansk Malmö-kaptajn i EL-kamp

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Skal ikke til Vejle: Svensk angriber rykker til norsk fodbold