Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen godkender sæsonstart: Skadede spillere er snart klar igen

AGF-træner David Nielsen ser mange positive ting ved klubbens start på sæsonen.

AGF blev i sidste sæson nummer tre i Superligaen, og i den nye er de kommet godt fra land og ligger på andenpladsen med otte point for fire kampe. Derfor godkender AGF-cheftræner David Nielsen da også sæsonstarten.

Det sker i et interview på Aarhus-klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:Bedst og værst: Pep Biel overraskede i ny rolle

- Der er mange positive ting ved vores start. Vores resultater har været fine, og det er ikke dårligt at have otte point efter fire kampe. Vi har spillet nogle gode kampe. I Aalborg ramte vi en kamp, hvor vi gerne ville have lavet lidt mere i, men har nu god tid til rette op på de ting, siger David Nielsen.

Derudover peger han også på, at der er blevet trukket store veksler på flere af AGF-spillerne, men at de har vokset med det. 

Læs også:Bænket AGF-keeper er skuffet

- Og nu får vi forhåbentlig også snart spillere tilbage fra skader, der kommer tilbage på træningsbanen, hvor vi så kan få lavet de ting, vi gerne vil med holdet, lyder det fra David Nielsen

AGF-træneren understreger endvidere, at Superligaen er tæt, og at det blev bevist i deres seneste kamp mod AaB inden landsholdspausen, hvor det var to meget lige hold, der kæmpede om sejren - og sådan bliver det i hver uge, mener Nielsen.

Efter den nuværende landsholdspause skal AGF møde AC Horsens på hjemmebane.

Læs også:David Nielsen efter pointtab: Der er jo store forventninger nu

Læs også:Patrick Olsen forlod AaB og tog til AGF: Vil være med hvor det er sjovt

Læs også:AGF-træner om Eskelinen: I fodbold er det stadig helt i orden at mobbe folk