Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-målscorer efter interesse: Må se, hvad der sker til vinter

Alexander Bah glæder sig over sønderjydernes form på hjemmebane og kommenterer også på transferrygter.

SønderjyskE satte en stopper for Brøndbys sejrsstime, da de to hold tørnede sammen søndag eftermiddag på Sydbank Park i Haderslev.

Her sluttede det med en 2-0-sejr til de sønderjyske værter, der dermed fortsat ikke har smidt point på hjemmebane i denne sæson. De har besejret henholdsvis FC Midtjylland, AaB og nu Brøndby IF.

Og det glæder Alexander Bah, der scorede det ene af sønderjydernes to mål mod Brøndby IF.

Læs også:Jesper Lindstrøm om nederlag: Resultatet er misvisende

- Første halvleg var virkelig ikke særlig god, men heldigvis får vi steppet lidt op i anden halvleg i ti minutter, hvor vi får scoret to mål, inden vi falder lidt igen. Men Brøndby kommer til et fort, og her kan vi ikke tabe i øjeblikket, siger Alexander Bah efter kampen til Eurosport.

Foruden sin scoring leverede Alexander Bah også en assist, og han fortæller, at det var vigtigt for ham at levere en god indsats, efter at han på transfervinduets sidste dag var ked af at misse et skifte til Slavia Prag. 

- Det betyder rigtig meget ovenpå sidste uges skuffelse, at jeg skulle vise, at mine holdkammerater og klubben kan regne med mig, selvom jeg er blevet skuffet, siger Alexander Bah, som dog ikke har opgivet et skifte.

Læs også:Bedst og værst: Brandvarm amerikaner fældede Brøndby

- Nu spiller jeg lige to gode måneder og så ser vi, hvad der sker til vinter.

Alexander Bah og SønderjyskE er efter sejren nummer fire i Superligaen med 10 point efter fem kampe.