Video : Tipsbladet
Superliga

Jores Okore roser forsvarskollega: Han bringer noget ro

Jores Okore glæder sig over Rasmus Thelanders comeback, som han nyder at spille sammen med i AaB's forsvar.

AaB sluttede sidste sæson stærkt af, hvor de i sæsonens sidste syv kampe blot indkasserede tre mål, og det skyldtes ikke mindst deres tremandsforsvar med Jores Okore, Rasmus Thelander og Mathias Ross.

I denne sæson har trioen imidlertid ikke spillet meget sammen, da Rasmus Thelander har været skadet. Først i den forgangne runde var de tre på banen samtidig, hvor de var med til at sikre AaB deres første Superliga-sejr i Parken i mere end 13 år.

Læs også:AC Horsens må fortsat undvære Michael Lumb

Og her var det ikke svært at vænne sig til at spille sammen igen, mener Jores Okore, der glædede sig over at have Rasmus Thelander tilbage ved sin side.

- Defensivt var det en klassepræstation. Vi fik lukket ned for dem, og de kom ikke frem til mange store chancer, og ved de få muligheder de fik, kom vi tæt på dem og fik forstyrret dem i afslutningsøjeblikket. Så vi viste igen nogle af de gode tendenser, vi har vist det seneste halve år, hvor vi har stået rigtig godt defensivt.

Læs også:Hjalte Nørregaard er optimistisk før AGF: Ingen gemmer sig

- Det er jo en konstellation, vi har været vant til, og ’T’ (Rasmus Thelander, red.) kommer ind og bringer noget ro, og så ligger det bare på rygraden, hvordan vi bakker op om hinanden og støtter hinanden. Når vi har det på rygraden, behøver vi ikke spille sammen hver weekend for at finde rytmen sammen, og det viste vi i søndags, siger Jores Okore til AaB’s hjemmeside.

AaB skal mandag aften møde Vejle Boldklub i Superligaen. 

Læs også:Viborg-træner før topbrag i 1. division: Vi skal score to-tre mål for at vinde

Læs også:OB vil have flere tilskuere: Argumentet om smittespredning holder slet ikke