Video : Tipsbladet
Premier League

Tidligere Hobro-spiller rygtes til Chelsea

I sidste sæson tørnede Anel Ahmedhodzic ud for Hobro. Fra januar kan den ifølge engelsk medie måske komme til at hedde Chelsea FC og Stamford Bridge.

Det sker ikke ligefrem hver eneste dag, at en tidligere spiller fra 3F Superligaen sættes i forbindelse med Premier League-storklubben Chelsea. Det sker dog nu, og her er der tale om en mand, der i sidste sæson var på lejeophold i Hobro IK.

Det er den bosniske forsvarsspiller Anel Ahmedhodzic, der i sidste sæson var udlejet fra svenske Malmö FF til Hobro og 3F Superligaen.

Anel Ahmedhodzic var skiftet til Malmö FF i 2019 efter en svær tid hos Nottingham Forest, og svenskerne valgte at give den unge spiller et værdifuldt ophold i Danmark med en del spilletid.

I alt blev det til 19 kampe for Hobro for Anel Ahmedhodzic, inden han vendte tilbage til Sverige. 

I 2020-sæsonen har han spillet 24 kampe for Malmö FF, hvor det også er blevet til et par scoringer med to træffere.

Nu mener Daily Mail så at vide, at Chelsea i januar-transfervinduet vil forsøge at byde på den bosniske spiller. Chelsea har oprustet markant på det seneste, men i forsvaret savner man stadig nyt blod for alvor.

Anel Ahmedhodzic har egentlig kontrakt i Malmö frem til 2023, men ifølge Daily Mail håber Chelsea på, at et lukrativt tilbud i januar kan lokke svenskerne til et ja.