Video : Tipsbladet
Serie A

Inter bekymret for Eriksen i coronaramt dansk landsholdslejr

Inter har det tilsyneladende ikke godt med, at Christian Eriksen er en del af den danske landsholdslejr, som har været ramt af coronavirus.

Italienske Inter har sendt en række spillere afsted på landsholdsopgaver, men cheftræner Antonio Conte kommer ikke til at lade de forskellige, nationale forbund være i fred med sine spillere. Han kræver daglige meldinger.

Det skriver den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Læs også:Norsk landskamp er aflyst få timer før kickoff

Her bliver der blandt andet peget på, hvordan Christian Eriksen klarer sig med det danske landshold, hvor det eftersigende bekymrer Milano-klubben, at han er med på et hold, hvor Robert Skov og en behandler er blevet testet positiv for coronavirus.

Desuden er en række spillere og trænere sendt i karantæne, som tæller landstræner Kasper Hjulmand, assistenttræner Morten Wieghorst, spillerne Frederik Rønnow, Yussuf Poulsen, Rasmus Falk, Pione Sisto, Anders Dreyer, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Jesper Hansen og Martin Braithwaite.

Dermed mener man ikke, at Christian Eriksen er i risiko for at være smittet.

Læs også:Sveriges landstræner smittet med coronavirus: Misser tre landskampe

Foruden den danske offensivspiller, så vil Inter også gerne have oplysninger om, hvordan det går med Romelu Lukakus træning med det belgiske landshold.

Dette kommer efter Alexis Sanchez kom skadet tilbage fra en landsholdssamling med Chiles landshold, og derfor vil man nu meget gerne følge så godt med i, hvordan det går til træningerne ved at få forbundene til at komme med en melding hver dag.

Dog kan de følge med i Danmarks kamp mod Sverige onsdag aften, som spilles klokken 19.30 og sendes direkte på Kanal 5.

Læs også:Optakt: Danmark - Sverige

Læs også:Belgien-træner om coronaramt stjerne: Han kan blive klar til Danmark

Læs også:Dolberg får alligevel lov til at spille på trods af positiv coronatest