Video : Tipsbladet
Superliga

Havde en svær første tid i Danmark: Svensker åbner op om skiftet

18-årige Daniel Svensson erkender, at der var meget, som han skulle vænne sig til i FC Nordsjælland.

Den unge FC Nordsjælland-svensker Daniel Svensson gjorde sig positivt bemærket i sin debut for Farum-mandskabet i weekendens Superliga-kamp mod AaB, da han stod bag assisten til holdets enlige scoring i 1-1-opgøret.

Selvom det virker som en dejlig begyndelse i klubben, så har det ikke været let for ham siden skiftet fra Brommapojkarna i sommer. Det fortæller han på FC Nordsjællands officieille hjemmeside.

Læs også:AaB og FCN spiller uafgjort i velspillet opgør

- Det var lidt hårdt i starten, da jeg flyttede fra familie og venner, samt startede på et nyt hold med en anden spillestil. Men jeg har vænnet mig stille og roligt til det hele, og for hver dag der går, føler jeg mig mere og mere tilpas.

Den svære tid i klubben har da også betydet, at debuten for svenskeren har ladet vente på sig, og han er da også helt opmærksom på, hvordan det var at komme i gang med førsteholdsfodbold efter en tid med flere trænings- og reserveholdskampe.

Læs også:Bedst og værst: Diomande sikrede FCN-point trods AaB-dominans

- Jeg var selvfølgelig nervøs i begyndelsen. Der var nye holdkammerater og nye trænere, så på den måde var det ikke så nemt. Men nu føler jeg mig meget komfortable i og omkring truppen – både på og udenfor banen, siger han og fortsætter:

- Tempoet og fysikken er noget højere, og samtidig forlanger de mere af én, men ellers er spillestilen jo den samme som på U19. Det gør, at jeg jo bare kan blive ved med at spille det samme spil, som jeg har gjort på U19 - det skal bare gøres en smule hurtigere, lyder det fra Daniel Svensson.

Næste opgave for Svensson og FC Nordsjælland-holdet er mod AGF på hjemmebane.

Læs også:FC Nordsjælland uden flere profiler mod AaB

Læs også:To mulige debutanter i FC Nordsjællands pokaltrup

Læs også:- FC Nordsjælland har blæst mig fuldstændig bagover