Video : Tipsbladet
Superliga

Frustreret Lyngby-spiller: Der er klart straffe på mig

Mathias Hebo Rasmussen kalder det et "tyveri", at Lyngby ikke var foran efter første halvleg mod Brøndby.

Lyngby Boldklub løb ind i deres syvende sæsonnederlag i Superligaen, da de mandag aften gæstede Brøndby Stadion, og undervejs kunne Mathias Hebo Rasmussen ikke lægge skjul på frustrationerne.

Efter midtbanespilleren blev udskiftet, sparkede han til dunkene på sidelinjen og råbte nogle ting, hvilket kastede et gult kort af sig.

Læs også:Thomas Thomasberg er testet positiv for covid-19

Det skyldtes ganske enkelt frustrationer over kampens forløb - blandt andet at Mathias Hebo Rasmussen ikke selv fik et straffespark i første halvleg, hvor han blev nedlagt i Brøndbys felt.

- Jeg er bare frustreret. Jeg føler, vi har nogle kendelser i første halvleg, der går mod os. Jeg synes, vi spiller en kanon første halvleg, men så står vi igen og er bagud 3-0 efter 55 minutter. Selvfølgelig skal jeg ikke sparke til dunkene, det er kun på grund af at jeg er frustreret over resultatet.

Læs også:Brøndby-komet: Vi er førsteudfordrer til FC Midtjylland

- Jeg råbte bare ting til mig selv. I første halvleg er det tyveri, at vi ikke kommer foran. Og jeg ved ikke med det der VAR. Jeg synes, der er klart straffe på mig. Jeg bliver i hvert fald ramt på foden og kommer ud af balance, siger Mathias Hebo Rasmussen til TV3+ efter kampen.

Lyngby er på sidstepladsen i Superligaen, og de har ikke vundet i denne sæson.

Læs også:Skarpe Brøndby tager førstepladsen

Læs også:Bedst og værst: Brøndby-duo brillerer i VAR-show