Video : Tipsbladet
Bundesliga

Mainz-boss trods dårlig Bo Svensson-start: Drejer på de rigtige knapper

Bo Svensson er endnu uden sejr i Mainz, men i klubben tror man på, at danskeren kan vende tingene.

Det er endnu ikke blevet til en sejr i Bo Svensson første to kampe i spidsen for Bundesliga-klubben Mainz, men et point mod Dortmund gør dog, at optimismen i klubbe lever.

Læs også:Stortalent fælder Thomas Delaney og Dortmund

Tirsdag aften blev det til endnu et nederlag, da Wolfsburg vandt 2-0 over Bo Svenssons tropper. Klubbens sportsdirektør, Martin Schmidt mener dog at det er et spørgsmål om tid, før den første sejr kommer.

- Det var en klassisk 0-0-kamp i lange perioder, men så kom der en aflevering ind i forsvaret, som vi ikke kunne ragere på. Der gik det op for, at vi ikke er velsignet med selvtillid i øjeblikket, og vi var ret nedslået. Det er derfor, kampen slutter 0-2, selvom vi stod godt defensivt mod en svær modstander, siger Martin Schmidt til klubbens hjemmeside.

Læs også:Mainz-boss sammenligner Bo Svensson med tysk succes-træner

- Der arbejdes på det i træningen. Nogle gange, når vi vinder bolden, mangler vi overskud til at gå frem i banen, det skal vi gøre noget ved. Bo (Svensson, red.) drejer på de rigtige knapper, men vi skal stoppe med at begå fejl. Jeg er sikker på, at så begynder vi også at score mål.

Læs også:Tidligere Brøndby-assistent erstatter Bo Svensson

Læs også:Bo Svensson er ny cheftræner i Bundesliga-klub

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Wijnaldums valg - Liverpool eller Barcelona?