Randers slog AaB, og FCK slog 1. divisionshold

Tre Superliga-klubber var i aktion onsdag eftermiddag. I Randers tabte AaB, mens FC København slog FC Helsingør snævert.

Superliga-klubberne har travlt med at blive klar til forårsstarten om godt og vel to uger. Derfor spiller de træningskampe på livet løs. Tidligere på dagen vandt SønderjyskE i en målfest over Silkeborg IF, og her til eftermiddag var yderligere tre Superliga-mandskaber i aktion.

To af dem, Randers FC og AaB, mødte hinanden. Det opgør endte med en sejr til førstnævnte.

Der stod 0-0 ved pausen, men bare fire minutter inde i anden halvleg kom Kasper Høgh først på et hjørnespark og headede Randers foran. Efter en lille time blev det også 2-0 ved Marvin Egho på straffespark.

3-0-målet kom efter godt 82 minutter efter en "stor fadæse af Kakeeto", som AaB selv beskriver det på sin Twitter-konto. Det udnyttede Filip Bundgaard til at score.

Med fire minutter igen fik Tom van Weert reduceret til 3-1, men nærmere kom AaB ikke.

En anelse mere tæt var det mellem FC København og FC Helsingør. Her endte det 3-2 efter en kamp, der forløb på usædvanlig vis.

Først spillede holdene 45 minutter og holdt så en lille pause, inden de spillede de sidste kvarter af "første halvleg", som altså varede en time i alt. Anden halvleg varede 45 minutter som vanligt.

Helsingør fra 1. division bragte sig foran efter bare to minutter ved Anders Holst, men føringen holdt kun i godt 25 minutter. Kamil Wilczek stod for reduceringen, da han prikkede en ripost i mål.

Viktor Fischer bragte FCK foran efter 47 minutter, og lige inden den ekstra lange første halvleg sluttede, bragte Jens Stage også holdet foran 3-1.

FC Helsingør reducerede i det 68. minut ved Carl Lange, men mere blev der ikke scoret.