Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-spiller skifter til 1. divisionsklub

Den 21-årige kantspiller rykker fra Lyngby Boldklub til HB Køge.

Han er netop vendt tilbage til Lyngby Boldklub efter en lejeaftale hos Nykøbing FC, men nu forlader Emilio Simonsen igen De Kongeblå.

Denne gang siger den unge kantspiller imidlertid et permanent farvel til Lyngby Boldklub, da han skifter til 1. divisionsklubben HB Køge på en treårig aftale. Det bekræftes af begge klubber tirsdag formiddag.

I Lyngby ærgrer man sig over, at Emilio Simonsen aldrig slog igennem i klubben, siger direktør Andreas Byder.

Læs også:Vejle har seks tvivlsomme spillere til forårspremieren

- Emilio har brug for kontinuerlig spilletid, og det kan han få i HB Køge, der har præsenteret Emilio for en fornuftig pakke og en længerevarende kontrakt. Emilio har været i Lyngby i mange år, og er udviklet på vores akademi.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at det ikke lykkedes os at forløse det fulde potentiale, og vi håber, det kommer med fast spilletid i 1. division for HB Køge. At Emilio kunne finde et sted, der tror på ham på den lange bane og står klar med mere spilletid har været vigtigt for os i forhold til at hjælpe Emilio videre, og vi er glade for det er faldet på plads. Vi ønsker Emilio alt mulig held og lykke i fremtiden, fortæller Andreas Byder.

Læs også:Dansk stortalent blev ramt af alvorlig skade: Nu er der positivt nyt

Emilio Simonsen, som havde et halvt år tilbage af kontrakten hos Superliga-klubben, nåede at spille 33 kampe for Lyngby Boldklub med et enkelt mål til følge. 

Læs også:Bubacarr Sanneh slår fast: AGF har ikke en købsoption

Læs også:AaB-træner om salg: Skal finde plads til de unge

Læs også:Selvfølgelig skal AGF række ud efter guldet