Video : Tipsbladet
Superliga

Haysen forklarer skifte fra SønderjyskE til AGF: Der er tre grunde

Hans Jørgen Haysen forklarer, hvorfor han bytter jobbet som sportschef ud med et tilsvarende i AGF.

Hans Jørgen Haysen skal fra 1. marts være sportschef i AGF, hvor han afløser Peter Christiansen. Det har århusianerne oplyst torsdag eftermiddag.

45-årige Haysen har i en årrække været sportschef i SønderjyskE, men nu rykker han altså fra Haderslev til Aarhus for at sætte sig i stolen på Fredensvang. 

Det er der flere grunde til, fortæller hovedpersonen.

- Der er tre primære grunde til, at jeg skifter nu. For det første er SønderjyskE et virkelig godt sted, og det betyder meget for mig at kunne give det godt videre til den næste, der skal tage over og komme med nye ideer og tanker. For det andet passer tidspunktet godt i forhold til mit privatliv, hvor børnene er ved at være voksne. For det tredje er det en spændende mulighed i AGF og Aarhus, og det skulle også til for at lokke mig væk herfra, siger Haysen til SønderjyskE's hjemmeside og tilføjer:

Læs også:AGF henter sportschef hos Superliga-konkurrent

- Jeg har haft en fantastisk tid i SønderjyskE, og så længe jeg er i klubben, vil ingen være i tvivl om, at jeg vil arbejde loyalt og indædt for SønderjyskE. SønderjyskE har været en stor del af mig i mange år, og jeg ønsker virkelig klubben alt det bedste i årene fremover. Jeg har lige fra starten haft et stærkt samarbejde med direktør Klaus Rasmussen og bestyrelsesformand Gynther Kohls, og jeg er meget taknemlig for, at de troede på mig og gav mig chancen.

- Jeg har også været glad for samarbejdet med bestyrelsen, amatørklubben, samarbejdsklubberne, spillere og staben og alle i og omkring SønderjyskE. Jeg er altid blevet mødt med smil og glade ansigter, og det har givet mig en masse. Jeg har været i klubben i 17 år, så jeg kender hver en krog, og jeg elsker ånden og sjælen, der er her, og det skal SønderjyskE virkelig holde fast i, for det gør det til en helt speciel klub, som altid vil have en plads i mit hjerte.

Det er med blødende hjerte, at SønderjyskE snart tager afsked med Hans Jørgen Haysen.

- Det er aldrig sjovt, når en vellidt nøglemedarbejder siger op, og vi er kede af at miste en dygtig medarbejder, der har været toployal og yderst dedikeret gennem alle årene i klubben. Han har været med siden SønderjyskE blev etableret og har haft mange kasketter i klubben, men det er særligt i rollen som sportschef, at han har gjort en forskel i klubben.

Læs også:- Vil have Kjartan Finnbogason

- Han var helt grøn, da vi tog ham ind som sportschef i 2014, men vi troede på ham, og tiden har vist, at vi så rigtigt. Han har lagt sten på sten og udviklet klubben fantastisk, og med ham i spidsen har vi nået nye højder med sølvmedaljer, europæiske kampe og pokaltriumf. Han har været her i 17 år, og nu gør vi kapitlet godt færdigt, og når vi sender ham videre fra 1. marts, takker vi ham mange gange for indsatsen og ønsker ham alt det bedste fremover, siger direktør Klaus Rasmussen.

SønderjyskE skal nu i gang med at lede efter Hans Jørgen Haysens afløser.

- Det her er helt nyt for os, så nu trækker vi lige luft ind, inden vi tager hul på rekrutteringsprocessen. Vi skal ud at sondere markedet og se, hvad der er af spændende muligheder, og vi skal finde ud af, hvad der er den bedste løsning for SønderjyskE. Det er vigtigt, at SønderjyskE også fremover bliver et sted, hvor unge mennesker kommer for at udvikle sig og gøre karriere, siger Klaus Rasmussen.

Læs også:- Superligaen har ikke plads til at udsætte kampe

Læs også:Deadline nærmer sig: Her er 10 spillere fra Superligaens overskudslager

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021