Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Vejle henter ung franskmand

Vejle har fået fingrene i Reims' Hugo Ekitike for resten af sæsonen.

Som tipsbladet.dk kunne erfare tidligere fredag, så har Vejle nu præsenteret den franske offensivspiller Hugo Ekitike som nyeste mand i klubben. Det er selvsagt en spiller, som teknisk chef i Vejle er meget tilfreds med at have fået på plads.

- Vi får en spændende spiller, der kan bidrage til vores offensiv, og samtidig byde sig til med det samme, lyder det fra Vejle-chefen på klubbens hjemmeside

Læs også:Afsløring: Vejle er tæt på fransk offensivspiller

Den 18-årige spiller kommer fra Ligue 1-klubben Stade de Reims, og han har selv fulgt godt med i forhandlingerne med Superligaen-klubben, som glæder sig til at blive en del af mandskabet.

- Det kan godt være, jeg er ung, men jeg ved, hvad opgaven er. Vejle Boldklub går ind i et forår, der stiller store krav til spillerne. Det kan jeg godt lide. Den mentale parathed ser jeg som en af mine styrker sammen med en lyst til at søge direkte mod målet, når jeg har bolden, siger han og fortsætter:

Læs også:Deadline nærmer sig: Her er 10 spillere fra Superligaens overskudslager

- Jeg har set klip med nogle af holdets kampe, og jeg er sikker på, at vi sammen kan opfylde klubbens mission. Jeg er glad for at være her, og jeg kan love fansene én ting: Jeg er motiveret og har ambitionen om at gøre en forskel, lyder det fra Hugo Ekitike.

Ekitike har allerede været til sin første træning med de nye holdkammerater, og han er kommet på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:Fem på affyringsrampen: Disse Superliga-stjerner har fremtiden på spil

Læs også:- Vil have Kjartan Finnbogason