Video : Tipsbladet
Superliga

Nemt for Lerager i FCK: Jeg har været spændt

Det har tidligere været meget anderledes, når Lerager har skulle skifte klub. Men denne gang er sproget ikke noget, som han skal have styr på, og det hjælper.

Sidste gang Lukas Lerager spillede i Superligaen, var det for Viborg. Når han gør det næste gang, så er det i FCK-trøjen. Den første tid er gået godt i hovedstadsklubben, hvor der er lidt nyt at vænne sig til.

Det fortæller han i et interview på FC Københavns hjemmeside.

Læs også:Steinlein: Vi havde også kig på FCK-nyindkøb

- Det er lidt køligere, men det er dejligt at være hjemme i Danmark igen. Dejligt land. Det er skønt at være tilbage. Banen var fin, og det var en god træning, som de havde sammensat, så det var dejligt at få lidt bold i benene igen, fortæller Lerager efter sin første træning med sine nye holdkammerater.

Tidligere har Lerager spillet i både Belgien, Frankrig og senest Italien, hvor han har skulle vænne sig til nye sprog, men sådan har det selvsagt ikke været for ham med det seneste skifte.

Læs også:FC Midtjylland-træner om Lössl: Det mangler han

- Alle har taget godt imod mig, og jeg kan sproget, så det har været nemt for mig at falde ind i den daglige jargon, som der er i en fodboldklub. Jeg har været spændt, men det er gået rigtig godt, lyder det fra den nye FCK-midtbanespiller.

I første omgang er der tale om en lejeaftale, hvor der er en købsforpligtigelse, hvis Lerager runder et bestemt antal kampe for FCK.

Den første kamp kan komme på søndag, hvor de møder AC Horsens.

Læs også:Kvist overtalte FCK-indkøb: Havde god "connection"

Læs også:Fik drømmedebut mod FCK: Sad med træls følelse

Læs også:Så du det?: Kvist forklarer gemmeleg med TV-kamera