Video : Tipsbladet
Premier League

- Det er en pinlig og forfærdelig beslutning

Brighton-spillerne var langt dybt frustrerede efter en kontroversiel annullering af et frisparksmål.

Brightons forsvarsspiller Lewis Dunk har rettet skarp kritik mod dommer Lee Mason, efter han kontroversielt annullerede forsvarsspillerens scoring i lørdagens 1-0 nederlag til West Brom.

Dunk troede, at han havde udlignet for Broighton med et hurtigt taget frispark i slutningen af første halvleg, men målet fik ikke lov at stå, da Mason havde fløjtet to gange hurtigt, da sparket var taget.

I tilføjelse til forvirringen havde Mason tilsyneladende ombestemt sig og givet målet, inden VAR tog over, og fik ham til at omstede det igen.

Dunk var ikke overraskende vred efterfølgende og fortalte efter kampen, at han mente Mason havde tabte kampen. Han efterlyser også, at dommerne, ligesom spillere og trænere, skulle have forklaret forløbet til medierne efter kampen.

- Det er pinligt, det er en forfærdelig beslutning, sagde han efter kampen til Sky Sports og uddybede:

- Jeg spurgte dommeren, om jeg måtte sparke. Han pustede i fløjten, og jeg tog det.

Lewis Dunk var heller ikke imponeret over, at Lee Mason ikke tog sig tid til at forklare situationen til TV efter kampen.

- Hvorfor kommer han ikke ud og forklarer til pressen, ligesom jeg gør? Aldrig, de gemmer sig bare i deres bobbel.

- Jeg tror ikke, han aner, hvad han havde gang i. Han gav et mål, hvorfor gjorde han det? Jeg ved ikke, hvorfor VAR blev involveret, han sagde "mål"... Det kan man også se på videoen.

Brightons manager Graham Potter var lige så forvirret, og ønskede en forklaring for dommerens beslutning.

- Som vidt jeg ved, spurgte Lewis Dunk, om han måtte tage frisparket hurtigt, og dommeren sagde ja.

- Derimellem er der så endnu et fløjt. Jeg ved ikke, hvad han fløjtede for. Det ville være rart at få af vide. Jeg ved ikke, hvad det andet fløjt var for. Jeg forstår det ikke.

- Forvirringen er på banen, og det bliver værre, når nogen udenfor dette område (VAR, red.) tager beslutningen. Det er, hvad det er, lød det opgivende.

Episoden var langt fra den eneste spektakulære, og det var bare ikke Brightons dag i dag.

Således brændte de også to straffespark.

Fik du ikke set kampen, så se med i videoen øverst i artiklen.