Video : Tipsbladet
Superliga

AaB handler: Henter spiller hos Superliga-aspirant

Anders Hagelskjær skifter til sommer fra Silkeborg IF til AaB. Han kommer til klubben på en fri transfer.

Efter denne sæson skifter Anders Hagelskjær rødt og hvidt i Silkeborg ud med rødt og hvidt i Aalborg.

AaB bekræfter i en pressemeddelelse, at klubben har skrevet kontrakt med Hagelskjær gældende fra sommeren 2021. Han skifter på en fri transfer, efter kontrakten med SIF løber ud.

- Vi har fulgt Anders Hagelskjær længe, og han er en dygtig spiller med et fortsat udviklingspotentiale, og derfor ser vi frem til at han bliver en del af AaB, siger sportschef Inge André Olsen.

- Så sent som i lørdags spillede Anders alle 90 minutter, da Silkeborg besejrede Hobro med 3-0, og det er selvfølgelig vigtigt for Anders at være professionel og levere optimalt i sine sidste måneder i Silkeborg IF, hvor han har været glad for at være.

Med Silkeborg skal Hagelskjær gøre en vigtig forårssæson færdig, inden han kommer til AaB. Holdet ligger på andenpladsen i 1. division og er en del af en tæt kamp om oprykning til Superligaen; Esbjerg fB har således kun ét point færre.

24-årige Anders Hagelskjær har spillet i Silkeborg IF siden 2018 og har nået 82 kampe for klubben. Han kan både dækket venstre back og en plads i midterforsvaret.

I AaB har han fået en treårig kontrakt.