Video : Tipsbladet
1. division

Tidligere Superliga-topscorer vil hjem: Har lyst

Den tidligere Superliga-topscorer Pål Kirkevold drømmer sig hjem til norsk fodbold efter en årrække i Hobro.

Hobros Pål Kirkevold vil gerne tilbage til norsk fodbold.

Det fortæller han til Eurosport Norge.

Ifølge Eurosport Norge er Stabæk og Strømsgodset blandt nogle af de norske klubber, som har interesse i at hente Kirkevold, og angriberen er også selv klar til at rejse hjem til Norge.

- Det er fem-seks år siden, at jeg har været hjemme. Det vil være rigtig fedt at komme hjem og spille i Eliteserien igen. Det står højt på listen over, hvad jeg har lyst til, siger Kirkevold.

Kirkevold kom til Hobro i 2015 fra den norske klub Sarpsborg, som han så var udlejet til i løbet af 2016.

Fra 2017 og til nu har den 30-årige angriber spillet i Hobro, hvor han tilmed blev Superliga-topscorer i 2018. Ved årets udgang har han kontraktudløb med den midtjyske klub, og jagten på en ny klub er i gang.

- Det er begrænset, hvor meget de (Hobro, red.) kan få for mig med et halvt år igen, når sæsonen slutter i maj. Det ved de godt. Jeg har en god dialog med sportschefen. Jeg ved, han snakker med nogle norske klubber, og han siger, at han vil være behjælpelig med, at jeg kan komme videre.

Det norske fodboldforbund, NFF, åbner transfervinduet for norske klubber fra den 17. - 30. april, hvorfor Kirkevold kan vende hjem til norsk fodbold før sæsonstart.

I efteråret døjede Kirkvold med en fodskade, der holdt ham ude af truppen. Først her i foråret er han kommet tilbage, og han fik spilletid i de sidste seks kampe i grundspillet i 1. division.

Hobro sluttede på en ottendeplads i tabellen efter grundspillet i 1. division. Derfor skal klubben nu spille nedrykningsslutspil i jagten på overlevelse i landets næstbedste række.

Næste kamp for Kirkevold og resten af Hobro-mandskabet er den 4. april, når de gæster Skive.

Opgøret fløjtes i gang klokken 15.00 på Hancock Arena.