Video : Tipsbladet
Champions League

Bayern-stjerne sur på dommeren: Lod sig påvirke

Den tyske Bayern-angriber Thomas Müller var ikke imponeret over, at dommeren lod sig påvirke af, at PSG-spillerne brugte det meste af kampen på at trille rundt på græsset.

Paris Saint-Germain sendte tirsdag aften Bayern Münceh ud af Champions League i kvartfinalen.

Det var et svært nederlag at sluge for den tyske klub, der er forsvarende mestre.

Tyskernes Thomas Müller ærgrede sig efter kampen over, at dommeren afbrød spillet alt for ofte, og at PSG-spillerne forsøgte at påvirke ham ved at lade sig falde alt for let.

- Kampen forløb som vi ville have det, da vi kom foran 1-0, men så missede vi en række chancer af forskellige årsager. Vi leverede en god præstation hele vejen igennem, men anden halvleg blev for rodet.

- Dommeren lod sig påvirke af PSG-spillerne, der faldt alt for nemt og skreg. Vi havde svært ved at holde presset, fordi kampen hele tiden blev afbrudt, siger han til tyske Sport1.

Ikke mindre end 51 frispark blev der fløjtet i tirsdagens kamp mellem Bayern München og PSG, mens tyskerne noterede sig flest forsøg på målet. Alligevel anerkender Thomas Müller, at PSG har kvalitet oppe foran.

- PSG har i sidste ende en rigtig god offensiv, men derfor er vi stadig meget skuffede, lyder det fra Thomas Müller.

Han og holdkammeraterne kan nu vende blikket hjemad mod Bundesligaen, hvor der stadig resterer seks kampe. Her har Bayern fem point ned til RB Leipzig og møder i weekenden tredjepladsen fra Wolfsburg.