Video : Tipsbladet
Superliga

SL-spiller om milepæl: Jeg turde ikke tro på det

Ikke meget tydede på, at Frederik Lauenborg ville nå 100 førsteholdskampe for Randers FC, men det gjorde han forleden. Nu vil han sende AGF ud af pokalturneringen.

Forleden rundede Frederik Lauenborg 100 førsteholdskampe for Randers FC. Den præstation er klubmanden stolt af - og overrasket over. For da han var yngre, var der ikke meget, der tydede på, at han ville komme så langt.

Lauenborg døjede nemlig med store skadesproblemer. Faktisk så store, at han selv tvivlede på, hvor langt fodboldtalentet kunne bære.

- Jeg havde en slem, slem periode med hårde skader, og jeg vidste ikke rigtig, hvordan jeg skulle få det vendt, men vi fik det vendt, og jeg mærker ikke rigtig noget til det nu.

- Så set på den anden side nu, hvor jeg er kommet igennem skader og har fået 100 kampe; det havde jeg ikke turdet tro. Men det er endelig sket, så det er dejligt, siger Frederik Lauenborg til Randers FC's hjemmeside.

Kamp nummer 101 for den østjyske midtbaneslider bliver formentlig torsdagens pokalsemifinale mod AGF. Randers har en 2-0-føring med fra det første opgør, og Lauenborg er opsat på at gå hele vejen til finalen.

- Det kunne være det fedeste, som han siger.

Læs vores optakt til pokalreturen i denne artikel.