Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-profilers skader: Knæet hævet og ustabilt

Både Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm døjer med skader. Her giver de status på deres situation.

Superligaen er ved at nærme sig vejs ende, og nu begynder skader og karantæner at blive en større faktor. I Brøndby har to af de største profiler nu skader i form af Jesper Lindstrm og Mikael Uhre.

De to spillere har med oplæg og mål i stride strømme været meget afgørende, og selvom der er skavanker hos de to, så spiller de alligevel. Senest mod Randers søndag. Her blev de dog begge skiftet ud.

I interviews med Canal 9 kommer de to Brøndby-spillere ind på status for dem. Uhre havde forud for kampen problemer med sin fod, men det var alligevel ikke dét, som fik ham skiftet ud, fortæller han.

- Jeg brager knæet sammen med Carlgren, da jeg scorer. Der kommer lidt hævelse, og det begynder at blive lidt ustabilt. Det siger jeg i pausen, og så når jeg ikke at snakke mere, inden jeg bliver pillet ud, fortæller Uhre.

Apropos knæ, så har det været Lindstrøms problem på det seneste, hvor en operation er nødvendig. Alligevel spiller offensiv-profilen, som dog ikke lægger skjul på, at han godt kan mærke ubehag undervejs i kampen.

- Der er perioder, hvor jeg får et stræk eller bukker den for meget, og så får jeg ondt i et par minutter måske. Men jeg synes, at det var fint, og så længe at jeg kan spille næsten uden problemer, så fortsætter jeg selvfølgelig - og så må vi tage den, når det kommer på det tidspunkt, fortæller Lindstrøm.

Han mener endvidere, at det kan sammenlignes med, at man får ondt i en duel, hvorefter det går væk. Han blev ligesom Uhre også udskiftet, men for unge Lindstrøms vedkommende var det krampe, der var årsagen.

Kampen mod Randers endte med en 2-0-sejr. Læs mere om den her.