Video : Tipsbladet
EM

Kane afslører: Får Eriksen-nyt gennem konerne

Den engelske landsholdsangriber fortæller, at han ikke selv har været i kontakt med Christian Eriksen. I stedet holder hans kone ham opdateret.

Harry Kane og Christian Eriksen udviklede et nærmest telepatisk forhold på fodboldbanen i de syv år, de spillede sammen i Tottenham. 

Udenfor banen fandt deres hustruer også hinanden, og Katie Goodland og Sabrina Kvist Jensen holder tilsyneladende stadig kontakten, selvom Christian Eriksen og Sabrina er flyttet til Milano.

- Jeg har ikke haft nogen kontakt med ham personligt, men min kone har talt med hans kone, og ud fra det jeg forstår, går det den rigtige vej, fortæller han til norske VG og fortsætter.

- Jeg glæder mig til at se ham igen. Forhåbentlig får jeg muligheden efter mesterskabet, siger den engelske anfører om Christian Eriksen.

Harry Kane fortæller, at han blev ramt af chok, da han så kampen dagen før England selv skulle i aktion mod Kroatien.

- Det var været vanskeligt. Det var meget hårdt at se det ske. Heldigvis er Christian i live, og det virker til, at det går godt med ham, lyder det fra Kane på torsdagens pressemøde forud for kampen mod Skotland fredag.