Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-serber på prøve i 1. divisionsklub

Den unge AaB'er Prijovic fik en halvleg for Jammerbugten lørdag.

Den nu 19-årige AaB-serber Vladimir Prijovic har endnu ikke fået sit gennembrud på Aalborg-holdet, og nu ser det ud til, at han kan få muligheden for at spille for Jammerbugt FC i 1. division.

Lørdag spillede han en testkamp for klubben mod Hobro, skriver Nordjyske, som også har talt med Jammerbugt manager Bo Zinck.

- Vi fik lov til at se ham an i en halvleg, og så må vi lige se videoen igennem og få evalueret, om han er noget for os, lyder det fra Jammerbugt-manageren.

Dermed er muligheden der for, at Prijovic kommer til at tørne ud et andet sted end AaB i den kommende tid. Dog understreges det også, at prøveopholdet kun skyldes, at Jammerbugten i øjeblikket har problemer med at få en handel helt i hus til defensiven.

I AaB er der senest kommet en anden serber til klubben i form af Milan Mankaric, men der bliver muligvis kun plads til en enkelt fra Balkan i klubben i den kommende sæson. Hvis de begge er der vil det nok også være en stor hjælp for den nye, da de kan tale serbokroatisk sammen.

Vladimir Prijovic har i løbet af sin karriere spillet ti U-landskampe for Serbien på niveauet mellem U15 og U17.

Nordjyderne lægger søndag ud FC København på udebane i deres første Superliga-kamp i denne sæson. Læs mere om den her.