Benelux

Nedtur for Brian Priske i belgisk debut

Det blev ikke til point i debuten for den danske cheftræner.

Det blev en skuffende debut som Royal Antwerps cheftræner for Brian Priske søndag eftermiddag.

Royal Antwerp snublede nemlig mod KV Mechelen, selvom danskerens mandskab havde været foran med to mål kort inde i anden halvleg.

Efter blot tyve minutter fik Brian Priskes mandskab ellers en fin start på kampen, da Michael Frey bragte Royal Antwerp foran. Herefter skulle der gå et godt stykke tid, før netmaskerne igen blafrede, da Manuel Benson bragte mandskabet på 2-0 kort inde i anden halvleg.

Det lignede dermed en sejr til den tidligere FC Midtjylland-træner i debuten i det belgiske, men sådan gik det ikke.

Royal Antwerps forsvarsspiller Ritchie De Laet sendte bolden i eget net efter godt en times spil, og det bragte ny spænding ind i kampen.

Det gav tilsyneladende også Mechelens angriber Ferdy Druijf fornyet energi. Den hollandske angriber scorede efterfølgende to gange på to minutter - i det 73. og 74. minut - og så var kampen vendt helt på hovedet.

Mere blev der ikke scoret, og det sluttede med en 3-2-sejr til Mechelen. Brian Priske og Royal Antwerp fik altså ikke sæsonens første point.