Video : Tipsbladet
Champions League

Mere FCM-uheld: Derfor mangler Juninho og Høegh

Både Juninho og Daniel Høegh er ude for FCM, når de møder PSV i CL-kvalifikationen.

FC Midtjyllands hold til Champions League-kampen mod PSV Eindhoven er tydeligt decimeret, og det skyldes primært coronavirus. Her vidste man på forhånd, at både Pione Sisto, Mikael Anderson, Nicolas Madsen og Henrik Dalsgaard var smittet.

Nu viser det sig også, at Daniel Høegh er blevet smittet og derfor sendt i isolation. Det skriver FCM på klubbens hjemmeside.

Det er dog ikke alt. Det oplyses endvidere, at den nyindkøbte forsvarsspiller Juninho er idømt en karantæne af FIFA. Det skyldes, at brasilianeren inden skiftet til midtjyderne fik rødt kort i en af sine sidste kampe med en karantæne på otte spilledage til følge.

Den har FIFA's disciplinærkomité nu kigget nærmere på, og mandag eftermiddag blev det besluttet, at de sidste seks dage, som er tilbage af karantænen fra Brasilien skal afsones på tværs af de turneringer, som FC Midtjylland er med i.

Situationen fra Brasilien kan ses nedenfor.

- Vi noterer os afgørelsen, men stiller os uforstående overfor timingen. Vi er få timer fra en vigtigt kamp om kvalifikation til Champions League i Holland og har ikke mulighed for at udtage en erstatning, siger Svend Graversen om sagen.

Det bliver endvidere påpeget, at man nu undersøger mulighederne for at anke afgørelsen.

FCM's startopstilling ser derfor en del anderledes ud end normalt. Se den her.